DÖNEM | ÇİĞ SÜT TAVSİYE FİYATI (TL/Lt) | Baz Alınan Yağ Ve Protein Oranlarındaki Her Bir Dizyem (0,1’lik Değişim) İçin Uygulanacak Fark |
1 Ocak 2022 – 31 Mart 2022 | 4,70 | ± 7 Kuruş |
1 Nisan 2022 – 14 Mayıs 2022 | 5,70 | ± 8 Kuruş |
15 Mayıs 2022 – 14 Ekim 2022 | 7,50 | ± 10 Kuruş |
15 Ekim 2022 – 31 Aralık 2022 | 8,50 |
2019/64 sayılı Çiğ İnek Sütünün Sınıflandırılmasına İlişkin Tebliği ile belirlenen A Sınıfı çiğ sütün dönemine ait protein ve yağ değerleri baz alınacaktır.