Dünya Süt Zirvesi Raporu – Hollanda
İndirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız IDF Dünya Süt Zirvesi 2016 – Hollanda Raporu İndir.
İndirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız IDF Dünya Süt Zirvesi 2016 – Hollanda Raporu İndir.
İndirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız IDF Dünya Süt Zirvesi 2015 – Litvanya Raporu İndir.
İndirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız TÜİK 2016 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİM İSTATİSTİKLERİ – EKİM İNDİR
İndirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız TÜİK 2016 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİM İSTATİSTİKLERİ – EYLÜL İNDİR
İndirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız TÜİK 2016 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİM İSTATİSTİKLERİ – AĞUSTOS İNDİR
İndirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız TÜİK 2016 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİM İSTATİSTİKLERİ – TEMMUZ İNDİR
İndirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız TÜİK 2016 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİM İSTATİSTİKRİ – HAZİRAN İNDİR
İndirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız TÜİK 2016 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİM İSTATİSTİKLERİ – MAYIS İNDİR
Dönemler – 2017 Fiyat (TL/Litre) Minimum Değerler Yağ (%) Protein (%) 1 Ocak – 31 Temmuz 1,21 3,5 3,1 1 Ağustos – 30 Eylül 1,30 3,6 3,2 1 Ekim – 31 Aralık 1,40 3,6 3,2
OKUL SÜTÜ PROGRAMI TAHMİNİ GERÇEKLEŞME RAKAMLARI, 2015-2016 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı (5.Yıl ) (Planlanan) Öğrenci Profili Bağımsız Anaokulları+Anasınıfı+İlkokul Okul Profili Özel Okullar Dahil Okul Sayısı 33.736 Süt Niteliği (Yağ Oranı) Yağlı ( % 3 – 3,5 ) Öğrenci Devamı…