TÜİK 2016 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİM İSTATİSTİKLERİ – EKİM
İndirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız TÜİK 2016 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİM İSTATİSTİKLERİ – EKİM İNDİR
İndirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız TÜİK 2016 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİM İSTATİSTİKLERİ – EKİM İNDİR
İndirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız TÜİK 2016 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİM İSTATİSTİKLERİ – EYLÜL İNDİR
İndirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız TÜİK 2016 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİM İSTATİSTİKLERİ – AĞUSTOS İNDİR
İndirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız TÜİK 2016 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİM İSTATİSTİKLERİ – TEMMUZ İNDİR
İndirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız TÜİK 2016 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİM İSTATİSTİKRİ – HAZİRAN İNDİR
İndirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız TÜİK 2016 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİM İSTATİSTİKLERİ – MAYIS İNDİR
Dönemler – 2017 Fiyat (TL/Litre) Minimum Değerler Yağ (%) Protein (%) 1 Ocak – 31 Temmuz 1,21 3,5 3,1 1 Ağustos – 30 Eylül 1,30 3,6 3,2 1 Ekim – 31 Aralık 1,40 3,6 3,2
OKUL SÜTÜ PROGRAMI TAHMİNİ GERÇEKLEŞME RAKAMLARI, 2015-2016 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı (5.Yıl ) (Planlanan) Öğrenci Profili Bağımsız Anaokulları+Anasınıfı+İlkokul Okul Profili Özel Okullar Dahil Okul Sayısı 33.736 Süt Niteliği (Yağ Oranı) Yağlı ( % 3 – 3,5 ) Öğrenci Devamı…
“OECD Tarım Politikaları İzleme ve Değerlendirme 2016 Raporu ve IFPRI Küresel Beslenme Raporu Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü sitesinde Türkçe olarak yayımlanmıştır. OECD Tarım Politikaları İzleme ve Değerlendirme 2016 Raporu IFPRI Küresel Beslenme Devamı…
İndirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız TÜİK 2016 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİM İSTATİSTİKLERİ – NİSAN İNDİR